Virtuaaliesittelyjä, valokuvausta ja kotisivuja 10 vuoden kokemuksella!


Mitä teemme

Virtuaalikuvaus.com toiminta lähti asuntomyyntiin optimoiduista kohteiden virtuaaliesityksistä, mutta laajeni nopeasti kattamaan erilaisia web-sivustoja ja myöhemmin custom applikaatioita, valokuvausta ja erilaisia mediajulkaisuja. 

Olemme pyrkineet olemaan aina alamme pioneereja ja jalostamaan uusista teknologioista asiakkaita palvelevat luotettavat ratkaisut. Tällä hetkellä kehityskohteitamme ovat mm 3D VR virtuaaliesitykset ja pilvipalvelualustan hyödyntäminen asiakkaille toteuttavissa ratkaisuissa ja erilaiset sivusto ja sisältöintegraaiot sekä sosiaalisen median yhdistäminen.


Ota Yhteyttä

Virtuaalikuvaus.com
Jyrkinkuja 3 A
00370 Helsinki

P:(044) 049 1977

»


Virtuaaliesittelyt

Jos tavallisilla valokuvilla on vaikea kuvata kohdetta kattavasti, silloin virtuaalikuvat voivat olla ainoa hyvä tapa esitellä kohde käymättä paikan päällä. 

Olemme ehkä suomen pisimpään akttivisesti virtuaaliesityksiä tuottanut yritys. Luotettava toimija, joka testaa viimeisimmän tekniikan ja käyttää sitä elävöittävien kokemusten aikaan saamiseksi. 


Web-sivut

Toteutamme web-sivustoja pitkällä kokemuksella ja asiakkaiden luottamuksella. Toteutuksissamme näkyy laadukas graafinen toteutus sekä harkitut tekniset ratkaisut. 

Sivustomme toteutetaan toimimaan eri päätelaitteilla kännykästä suuriin ruutuihin unohtamatta hakukoneoptimointia ja sosiaalista mediaa.

Valokuvaus

Kuvaamme virtuaaliesittelyjen lisäksi valokuvia ammattilaisen otteella ja hyvällä silmällä. 

Käsittelemme kuvat tarpeenne mukaan käyttäen parhaimpia työkaluja sekä digitaaliseen käyttöön, että painotuotteisiin.